Pravila zasebnosti GDPR

Pravilnik o zasebnosti: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo samostojni podjetnik DENIS ILIĆ ŠAUPERL s. p. obveščal o novostih v ponudbi na spletu, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S potrditvijo nam dovolite, da vam pošiljamo Novice – sporočila o raznih pomembnih dogodkih, novostih in novih storitvah in Oglasna sporočila – različne ponudbe iz nabora naših storitev.

Za prijavo na e-novice samostojni podjetnik DENIS ILIĆ ŠAUPERL s. p. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice samostojnega podjetnika DENIS ILIĆ ŠAUPERL s. p. (t. i. opt-in odobritev). Kadar koli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Seznanjamo vas, da se lahko iz sistema sporočil kadar koli izpišete tudi tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo ali pa obvestilo o odjavi pošljete po pošti na sedež podjetja ali na elektronski naslov brunckobernarda@gmail.com. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec samostojni podjetnik DENIS ILIĆ ŠAUPERL s. p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: DENIS ILIĆ ŠAUPERL s. p., Limbuška graba 18, 2341 Limbuš.

Hvala za zaupanje.

S spoštovanjem

DENIS ILIĆ ŠAUPERL s. p.

Preverite tudi celotne Splošne pogoje

Bernarda Brunčko

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 70 712 588
brunckobernarda@gmail.com
Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti