Kdo sem

Sem Bernarda Brunčko

Ime Bernarda – bern hard – naj bi pomenilo medvedje močen. Kaj je zame danes medvedja moč? Živeti sebe. Živeti v resnici, miru, nenasilju, pravilnem ravnanju in Ljubezni. Kar danes zame resnično šteje, je odkriti tisto notranjo iskro v sebi, ki te v vsakem trenutku življenja vodi, podpira in dela medvedje močnega.

Moje najtežje življenjske preizkušnje so moje najlepše priložnosti. Bila sem izmučena, iztrošena, polna kroničnih stanj in bolečin. Moje iskanje rešitve za svoje težave me je tako vodilo v podjetje P.E.C.A. International. Sprejeli so me ljudje, ki z modrostjo, resnico in eno samo srčno predanostjo pomagajo ljudem.

Do svojega 30. leta sem se spopadala s hudo nespečnostjo. Možganski tumor je bil samo vrh ledene gore bolj ali manj nesmiselnega življenja. Metoda P.E.C.A.® me  je vodila do zavedanja najglobljih resnic, zakaj so se neka bolezenska stanja pri meni sploh začela. Zakaj se v nekaterih odnosih vse zapleta in nikakor ne znamo razplesti na konstruktiven način? Zakaj se ljudje izčrpavamo na vsakem koraku, polniti z energijo pa se ne zmoremo in ne znamo?

Že po prvi terapiji so se pokazali konkretni rezultati. Dobila sem resnično medvedjo moč, ki mi je pomagala stopiti v življenju naprej. Metoda P.E.C.A.® me je začela učiti življenja, korakov – pravih korakov, ki te polnijo z energijo vsak dan, namesto izčrpavajo, kot so to leta in leta delali koktejli tablet, ki sem jih srkala v upanju na boljši jutri. In vsak dan sem hvaležna za milost, ki mi je bila dana.

Priznam, da me v življenju nobeno znanje ni prav izpolnilo. Do trenutka, ko sem postala učenka P.E.C.A. Takrat sem se prvič začela rada učiti. In resnično sem hvaležna za to šolo življenja. Hvaležna za ljubeča Učitelja, ki bi jih zaslužil vsak otroček, ko se podaja v šolo. Ko bo namreč Resnica začela učiti naš svet, bomo lahko ustvarili lepši jutri.

Bernarda Brunčko

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 70 712 588
brunckobernarda@gmail.com
Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti