Ponazoritev izdelkov P.E.C.A.®

Izdelki P.E.C.A.®

Bistvo vseh izdelkov P.E.C.A. je simbol P.E.C.A.®. Simbol P.E.C.A.® celovito deluje na anatomijo energijskega ustroja živih bitij in elementov narave. Njegov osnovni namen je, da s svojim elektromagnetnim poljem popravlja energijsko polje človeka, živali, rastlin in prostora pa tudi tekočin in hrane. Simbol P.E.C.A.® deluje v štirih korakih. Prečisti energijski sistem določenih blokad, energizira poškodovana mesta, centrira energijo v os ali v ravnotežje energij in aurično zaščiti pred vplivi motečih zunanjih energij.

Energijski izdelki P.E.C.A. so namenjeni praktični uporabi čez dan in ponoči, za osebno nego pa tudi za uživanje bolj energijsko zdravih jedi in pijač. Vsak izdelek opravlja svojo nalogo pri popravljanju energijskega sistema.

 

Energijski izdelki P.E.C.A.® so namenjeni:

 • človeku, živali, rastlini ali prostoru, kjer se je porušilo osnovno energijsko ravnovesje;
 • vsem, ki se počutijo izčrpani, izgubljeni, nemočni in nestabilni v psihičnem pogledu;
 • vsakemu, ki ima telesne fizične težave bolezenskega tipa ali pa poškodbe, saj mu omogočajo lažjo in učinkovitejšo obnovo energijskega sistema;
 • nosečnicam, dojenčkom in otrokom pa tudi mladostnikom in študentom, ki so zaradi šolskih obveznosti psihično obremenjeni;
 • vsem, ki pri delu s svojim elektromagnetnim poljem posegajo v elektromagnetna polja drugih ljudi: medicinsko osebje, terapevti, maserji, frizerji, kozmetičarke, gostinci in vsem, ki so pri delu izpostavljeni ekstremnim okoliščinam: policisti, gasilci, varnostniki, itd.;
 • vsem, ki so pri svojem delu izpostavljeni elektromagnetnim sevanjem raznih naprav ali drugim tehničnim sevanjem: računalnik, telefon, televizija, električne omarice, rentgeni itd.;
 • profesionalnim športnikom in športnim klubom;
 • za uporabo v wellness centrih, savnah, masažnih, kozmetičnih in frizerskih salonih;
 • za izboljšanje bivanja v hotelih, bolnišnicah, zdraviliščih, domovih za ostarele in mladostnike.

 

Elektromagnetno polje simbola P.E.C.A.® je bilo znanstveno proučevano od leta 1997 dalje in tudi učinki simbola P.E.C.A.® so znanstveno dokazani. Raziskave so potekale v okviru dela z različnimi metodami, med drugim so bili izvedeni znanstveni poskusi na klicah rastlin, kapljici vode in slepi testi na ljudeh. Več o tem si lahko preberete na: https://www.pecastory.com/izdelki/simbol-p-e-c-a/raziskave

Simbol P.E.C.A. je zaščitena blagovna znamka ® v Sloveniji in mednarodno.

Licenčni svetovalec vam s pomočjo pregledov po metodi P.E.C.A.® natančno svetuje, kateri izdelek vam v danem trenutku, vezano na vaše energijsko stanje, najbolj koristi, oziroma vas najbolj podpre.

Moje delo in izkušnje

V moje življenje, ko sem bila res na dnu, je vstopil simbol P.E.C.A.®, ki mi ga je takrat vezenega na majici podarila mati. Verjetno se še zavedala ni, da mi vnovič podarja življenje. Življenje, vredno velike začetnice. Kmalu na začetku, ko sem oblekla majico, sem začutila rezko, pekočo bolečino v prsih, a sem jo pripisala čudnemu nenadnemu gibu. Šele kasneje po pregledu in terapiji po metodi P.E.C.A.® sem dobila uvid, od kod ta bolečina, ki sem jo toliko let nosila v prsih, da je nisem sploh več zaznavala, a me je počasi in vztrajno izčrpavala do popolne nemoči. Simbol P.E.C.A.® je s svojo čisto energijo in močjo začel prečiščevati te zapise, kar se je dejansko čutilo kot rezka fizična bolečina. Bolečina je v nekaj dneh izzvenela, simbol P.E.C.A.® pa je mojo notranjost napolnil z novo, čisto izvorno energijo, ki mi je dala moč za nadaljnje korake, me stabiliziral in zaščitil, da nisem več izgubljala takrat še tako prepotrebne energije, in sem lahko šla v življenju naprej.

Tako se je začela moja pot. Pot k sebi, kjer me simbol P.E.C.A.® ljubeče spremlja na vsakem koraku. Danes sem ob povratnih informacijah ljudi, ki si s simbolom P.E.C.A.® pomagajo, vedno znova ganjena, še bolj zavedna in hvaležna za Njegovo pomoč.

Z družino pravzaprav že leta ne zapustimo kopalnice po tuširanju, ne da bi se oblekli v perilo P.E.C.A. Na naši kuhinjski mizi so vedno podstavki s simbolom P.E.C.A.® za hrano in pijačo, ki ne energizirajo samo hrane in pijače, ampak na njih pristane vedno kaj, kar se polni s čisto energijo. Mila in brisače P.E.C.A. nas po napornem dnevu tako lepo osvežijo, da si sin že pred kopanjem izbira, s katero barvo mila se bo tisti dan umil. Uporabe simbola P.E.C.A.® pri nas doma sploh ne morem opisati v celoti, ker je tako vsestranski, da je vedno z nami.

Ponazoritev izdelkov P.E.C.A.®

Vas zanima kako je meni simbol P.E.C.A.® spremenil življenje? Kaj sploh ta skrivnosten Simbol je in kako dragocen pripomoček so energijski izdelki P.E.C.A. v vsakdanjem življenju? Potem vas vabim, da se mi pridružite na  ponazoritvah simbola in izdelkov P.E.C.A.

Ponazoritve potekajo individualno po dogovoru in trajajo približno eno uro. Dogodki so brezplačni, z namenom informiranja ljudi, ki potrebujejo in iščejo kvalitetno obliko podpore in pomoči. Dogodki se izvajajo preko aplikacije Zoom, ali osebno po dogovoru.

Prijava na ponazoritev izdelkov P.E.C.A.®

Prosim vas, da izberete ustrezen termin in izpolnite obrazec. O nadaljnjih korakih vas bom obvestila.

  Bernarda Brunčko

  Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
  +386 70 712 588
  brunckobernarda@gmail.com
  Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti