Licenčni svetovalec

Metoda P.E.C.A.®

Metoda P.E.C.A.® ali Profesionalna Energijska Celovita Asistenca je mednarodno priznana, samostojna in specifično merljiva energijska metoda, ki temelji na poglobljenem znanju o energijskem ustroju človeškega telesa in psihe ter prostora, v katerem človek živi in opravlja svoje delo.

Predstavlja celovit in profesionalen pristop komplementarne energijske medicine do človeka.

Namenjena je vsakomur, ki se počuti izgubljenega, bodisi zaradi bolezni, psihične stiske ali čustvene bolečine. Namenjena je tudi tistim, ki čutijo, da jih pogosti neuspehi v življenju ovirajo, da bi živeli svoj polni potencial. Istočasno opredeljuje energije v prostoru in jih pomaga vrniti v celovito pretočno ravnovesje.

Metoda P.E.C.A.® ne izključuje drugih metod in je komplementarna oziroma dopolnilna uradni medicini.

 

Licenčni svetovalec po metodi P.E.C.A.®:

  • se za uporabo metode P.E.C.A.® usposobi z ustreznim izobraževanjem in ima pridobljeno licenco za delo po metodi P.E.C.A.®;
  • ima profesionalna znanja o elektromagnetnih poljih in znanje za celovit pregled biopolja človeka in prostora ter za svetovanje o najosnovnejši pomoči z energijskimi izdelki;
  • ima pridobljena znanja o osnovni anatomiji in fiziologiji človeka;
  • se odlikuje po tem, da redno prakticira meditacijo in skrbi za svojo osebno širitev zavesti;
  • je opravil vseh sedem stopenj programa P.E.C.A.;
  • s srcem in s profesionalnim pristopom pomaga ljudem do vrednot P.E.C.A.: MIR, ENERGIJA, USTVARJALNOST, NAPREDEK, ki jih danes svet zelo potrebuje;
  • preglede opravlja s pomočjo radiestezijskega nihala, aktiviranega s kodo P.E.C.A.. Nihalo mu pomaga natančno določiti gibanje in količino energije v merjenem polju, ravnotežje energij in integriteto polja, kot tudi ugotavljati motnje in vzrok za blokade v tem polju.

Licenčna svetovalka Bernarda Brunčko

Življenje mi je podarilo veliko milost – pot, da se učim živeti sebe. Živeti radostno, polno, zavestno in svobodno v celoti.

Leta 2012 sem prejela znanja, da kot licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.® opravljam preglede elektromagnetnega polja – EMP fizičnega telesa. S pregledom človek dobi jasen vpogled, kje je njegova energija v telesu pretočna in kje ne, ter natančna priporočila, kako si lahko pomaga izboljšati svoje energetsko stanje.

Leta 2017 sem se podrobneje seznanila z energijskim ustrojem prostora in vplivi na v njem živeče ljudi. Dobila sem jasen vpogled in zavedanje, kdaj dom lahko človeku nudi varno zavetje, ga podpira, polni in mu omogoči bivanje v miru in ljubezni.

Leta 2019 sem svoja znanja dopolnila še s šolanjem o EMP psihičnega telesa – aure, kar mi je podalo še globlji uvid v težave, ki niso samo fizičnega izvora. Zapisi, ki jih nosi duša v svojih elektromagnetnih poljih in se jih preprost človek ne zaveda, lahko namreč motijo pretok njegovih energij in rušijo njegovo fizično oz. psihično stanje.

Skozi svoje delo in izkušnje sem deležna veliko pozitivnih razrešitev raznih težav, za katere so ljudje velikokrat neuspešno iskali pomoč. Lepo je videti ljudi, kako napredujejo v svoji notranji stabilnosti in čisto novi izgradnji samih sebe. Kako lažje z razumevanjem in mirom sprejemajo življenjske situacije, tudi kadar niso lahke. In vsakič čutim radost in srečo, ki jo sama doživljam ob pomoči metode P.E.C.A.® v vsakdanjem življenju.

Bernarda Brunčko

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 70 712 588
brunckobernarda@gmail.com
Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti