Poslanstvo

Ko je v moje življenje stopila metoda P.E.C.A.®, se mi je slednje šele postavilo iz glave na noge. Spremembe, izboljšanja, celotna transformacija je bila tako korenita in celovita, tako »vau«, da bi najraje objela ves svet in na glas zakričala: LJUDJE BOŽJI, OBSTAJA REŠITEV! Zame je bila to odrešilna bilka. Z gotovostjo lahko rečem, med življenjem in smrtjo.

Do srečanja z metodo P.E.C.A.® se tudi v nobenem delu nisem počutila resnično koristno. Nič ni potešilo mojega iskanja tistega »nekaj«. Končno mi je bila dana milost, da sem na lastni koži občutila celovitost znanja, ki ga metoda P.E.C.A.® vključuje in se tako leta 2012 tudi sama pridružila izobraževanju za svetovalko po metodi P.E.C.A.®.

Od mojih prvih spoznanj, kaj ta znanja človeku prinašajo, čutim, da vsem tistim, ki ravno tako iščejo odgovore na svoje stiske, skozi lastno izkušnjo predam spoznanja o energijskih zakonitostih, ki delujejo na nas, pa če se jih zavedamo ali ne. In da se nam zaradi teh nevidnih zapisov lahko začne življenje na določenih področjih zapletati.

Meni osebno je metoda P.E.C.A.® pokazala najlepšo pot rasti, zorenja in osvobajanja človeka v celoti. Zato sem tukaj, da lahko z ljudmi delim, kar je bilo meni tako nesebično podarjeno – pomoč in priložnost za novo življenje.

Bernarda Brunčko

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 70 712 588
brunckobernarda@gmail.com
Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti