Psihično telo

Pregledi EMP psihičnega telesa po metodi P.E.C.A.®

Na nivoju avre merimo EMP posameznih doživljanj in občutkov človeka na nivoju čustvovanja, mišljenja, doživljanja energij izven njegovega zavedanja, ki si jih sam ne zna pojasniti. Energijsko polje ali avra ima zapisanih mnogo informacij, ki jih je duša prinesla s seboj v to obliko življenja, in tudi mnogo tistih, ki so se zapisala v tem življenju.

Pregled EMP psihičnega telesa natančno pokaže, kateri so ti zapisi, ki jih duša nosi v svojih elektromagnetnih poljih.

Skozi kratek pregled EMP psihičnega telesa spoznamo osnovno elektromagnetno polje ali stanje psihičnega telesa. Kratek pregled na splošno opredeli, katero energijsko telo je moteno oziroma obremenjeno skozi pretekla življenja in pa v sedanjem življenju, kajti to je tudi pokazatelj, kaj se nam dogaja v danem trenutku. Tudi patološke vezi iz primarne in sekundarne družine nas spremljajo in vplivajo na naše počutje, saj se lahko velikokrat počutimo utesnjene, nemočne …

Kratek pregled elektromagnetnega polja psihičnega telesa – aure nam natančno pokaže, kateri energijski izdelki v danem trenutku najbolj učinkovito podprejo naše psihično stanje.

Delni pregled EMP psihičnega telesa ali aure je podoben celostnemu pregledu aure, le da je usmerjen v specifično motnjo, ki bremeni človeka in bi želel najti vzrok za svoje trenutne težave, ter jih s pomočjo nadaljnjih korakov tudi odpraviti.

Delni pregled EMP psihičnega telesa je namenjen vsem, ki imajo določene psihične težave, na primer izgorelost, anksioznost, depresija, motnje v koncentraciji itd. Lahko pa tudi zgolj trenutno psihološko stanje, kot so nemir, izguba suverenosti, samozavesti, močne vezanosti z najbližjimi ali druge težave psihičnega tipa, ki človeku onemogočajo radostno in sproščeno bivanje tu in sedaj.

Celostni pregled EMP psihičnih teles ali aure nam pomaga razumeti, zakaj ima človek določene psihične težave. Psihična telesa so kot shramba vseh akcij in reakcij, ki jih človek vzpostavlja v mislih, besedah in dejanjih skozi vse svoje življenje, kot tudi tistih, ki jih je že od prej zapisane prinesel s seboj. Pregled omogoča najti vzrok ali specifičen zapis informacije, ki moti naraven pretok energij skozi psihična telesa, in določa možnost, kaj mu lahko pomaga pri ponovni vzpostavitvi pretoka.

Istočasno lahko energijski pregled avre pomaga človeku razumeti, kakšna je naloga njegove duše, kakšne vzorce mora razrešiti in čemu v svoji notranjosti bolj slediti in prisluhniti, da bi živel in dihal v skladu z univerzalnim elektromagnetnim poljem.

Moje delo in izkušnje

Moj prvi pregled aure in energijsko celjenje po metodi P.E.C.A.® je leta 2008 opravila še moja učiteljica dr. znan. komp. med. Alenka Rupert – Aruna sama. Do tistega dne še nisem srečala človeka s toliko miru, radosti, veličine in srčne predanosti svoji življenjski nalogi – pomagati ljudem.

Moje takratne meritve po metodi P.E.C.A.® so pokazale zelo nizek pretok energije in tako se je to stanje tudi čutilo. Zelo temno in brezizhodno. Stroka bi rekla depresivno. Po opravljenih meritvah sem dobila napotke, kako si do termina energijskega čiščenja lahko pomagam sama. Spomnim se sicer zelo turbolentnega meseca, a vse sem premagovala z neko nenavadno in meni do takrat neznano lahkotnostjo in mirom. Po postopku 3-dnevnega čiščenja z energijsko informacijo pa sem zaživela, kot da vse skupaj sploh nikoli ni bilo del mene.

Če omenim še svoj primer tumorja na možganih, ki so mi ga sicer operativno odstranili. Fizična odstranitev žal ni izbrisala zapisov v moji auri, ki je beležila akcije iz preteklosti, zaradi katerih se je kot reakcija v tem življenju tumor sploh pojavil. Po odstranitvi tumorja so tako ostajali še hudi migrenski glavoboli, ki so trajali tudi po 3–4 dni na teden. Nadaljnji pregledi aure po metodi P.E.C.A.® so izkristalizirali marsikateri vzrok za neskončno vrsto mojih kroničnih težav: vnetij mehurja, gnojnih angin, migrenskih napadov, bolečin v križu, ginekoloških težav, nerednih in zelo bolečih menstruacij, nespečnosti, kronične utrujenosti, anksioznosti in tesnobnih stanj. Po terapevtski razrešitvi vtisov, vpisov in zapisov v moji auri so tako tudi migrenski napadi izzveneli. V nadaljnjih korakih po metodi P.E.C.A.® so se prenehala kronična vnetja mehurja in gnojne angine. Končno se je uravnalo hormonsko neravnovesje in dobila sem redno in nebolečo menstruacijo – pri 33 letih. Bolečine v križu sem pustila nekje na programu P.E.C.A. 2. Nespečnost je globoko zaspala. Neplodnost je izzvenela in rodil se je Svit. Ozavestila sem, da je bila depresija nekoč le izgovor, da se vse nerazrešljivo pomete pred prag psihiatra.

Metoda P.E.C.A.® me je pripeljala do spoznanja, da lahko življenje vzamem v svoje roke. Zavedela sem se, da naš smisel bivanja na Zemlji ni trpljenje. Da je smiselno prepoznati in ozavestiti vzroke svojega trpljenja in jih razrešiti.

Prijava na pregled po metodi P.E.C.A.®

V primeru, da potrebujete pomoč, vas prosim, da izpolnite obrazec. Tako bom lahko stopila v kontakt z vami.

  Bernarda Brunčko

  Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
  +386 70 712 588
  brunckobernarda@gmail.com
  Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti