Prostor

Pregledi EMP prostora po metodi P.E.C.A.®

Prostor, v katerem živimo ali delamo, je izredno pomemben dejavnik v človekovem življenju. Nezavedno se v nekaterih prostorih počutimo dobro, v nekaterih pa slabo. Vsak prostor ima svoje energijske zakonitosti. Neposredno je podrejen osnovnim silam narave, ki v njem delujejo vsak trenutek. Poleg vpetosti med naravne sile pa prostor od samega začetka stvarstva beleži informacije skozi vsa zgodovinska obdobja.

Kratek pregled EMP prostora opredeli informativno osnovno stanje zemljišča, hiše, stanovanja ali poslovnega prostora. Izkristalizira osnovno sliko pretočne ali nepretočne energije v njem, količino energije v prostoru, ravnovesje ali neravnovesje zemeljskih in kozmičnih silnic, ter kako in koliko je prostor zaščiten pred vplivom in vdorom zunanjih energij vanj.

Kratek pregled EMP prostora je namenjen vsakomur, ki se odloča za nakup zemljišča, bivalne hiše, stanovanja ali poslovnega prostora. Namenjen je tudi tistim, ki prodajajo svoj prostor, pa nikakor ni pravega kupca zanj. Vsakomur, ki se fizično ali psihično v prostoru ne počuti dobro in potrebuje vpogled, zakaj se to dogaja.

Celostni pregled EMP prostora se dotakne natančnih opredelitev energij prostora v vitalnem, emocionalnem, mentalnem, astralnem in vseh kavzalnih nivojih, ki jih je prostor zapisal. Celostni pregled nudi odgovore iz daljnih zgodovinskih obdobij, predhodnih generacij in trenutno živečih v njem ter opredeli vpliv prostora na vsakega posameznika, ki v njem živi. Na osnovi teh meritev se odredi natančna mera ukrepov, ki posamično polje prostora izboljša oziroma uravnoteži do te mere, da je bivanje v njem zdravo in normalno.

Celostni pregled prostora je prvenstveno namenjen vsem, ki so v določenem prostoru zboleli, psihično otopeli ali padli v posebna stanja notranje nemoči, iz katerih ne vidijo izhoda. Enako je namenjen ljudem, ki imajo občutek, da ne napredujejo, da težko dograjujejo sebe skozi nova učenja, na primer otroci, učenci, študentje. Ta pregled je namenjen tako osebnim bivalnim enotam kot tudi javnim ustanovam, bolnicam, zdraviliščem, hotelom, poslovnim objektom.

Moje delo in izkušnje

Velika sprememba, ki se je zgodila skozi mojo seznanitev z metodo P.E.C.A.®, je bila ob spoznanju dejstva, da ima prostor, v katerem živimo in delamo, prav tako velik vpliv na nas. Odkar pomnim, sem zelo težko živela v hiši, ki sta jo sicer zgradila moja starša in pred tem ni bival v njej še nihče. A vendar sem v tem prostoru ves čas zaznavala prisotnost še nečesa, nekoga, ki je kalil mir bivanja v našem domu. Že od ranega otroštva sem se spopadala s hudo nespečnostjo. Zbujala sem se izmučena in pobita, tudi ko sem spala do opoldneva. Vstajanje za jutranje šolske obveznosti je bila prava nočna mora. V energijskem pregledu naše hiše mi je bilo pokazano, kako zelo škodljivo vplivajo na moje bivanje v tem prostoru vtisi, zapisi in spomini energijskih informacij, ki segajo v daljna zgodovinska obdobja in v EMP prostora beležijo vse, kar koli se je tu zgodilo.

Matjaž Rupert, dr. filozofije s področja komplementarne medicine, ki je sicer tudi avtor znanstveno raziskovanega in mednarodno potrjenega simbola P.E.C.A.®, proučuje tudi energijski ustroj prostora in oseb, povezanih z njim. Izrazito je posvečen prostoru in energijskemu celjenju aure prostora.

Po pregledu in energijskem celjenju aure prostora po metodi P.E.C.A.® je naš bivalni prostor postal kristalno čist, pa čeprav je bilo energijsko čiščenje naše hiše brez krpe in metle. Velika gneča nečesa in nekoga se je izselila iz hiše. Tak nepopisen mir je legel v prostor, da ga človek kar ne bi več zapustil ob razliki, ki jo občutiš po bivanju v obremenjenem prostoru. Tudi ljudje, ki so kdaj prišli na obisk in o čiščenju prostora niso vedeli ničesar, so znali povedati, kakšen mir je čutiti v prostoru. Kar mi je bilo fascinantno. In še en žig potrditve za moj zahodni um – kako resničen in skoraj otipljiv je ta postopek energijskega čiščenja prostora.

Prijava na pregled po metodi P.E.C.A.®

V primeru, da potrebujete pomoč, vas prosim, da izpolnite obrazec. Tako bom lahko stopila v kontakt z vami.

  Bernarda Brunčko

  Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
  +386 70 712 588
  brunckobernarda@gmail.com
  Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti