Fizično telo

Pregledi EMP fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.®

Na nivoju telesa lahko merimo EMP posamičnih celic, tkiv, organov, tekočin, žlez itd. Cilj opravljenih meritev ni postaviti diagnozo, pač pa le opredeliti, katera struktura v telesu ima motnjo v energijskem delovanju. S pregledom EMP fizičnega telesa lahko določimo, kaj to motnjo odpravlja, da bi lahko telesna struktura dobila ustrezen energijski potencial, ki ji omogoča bolj uravnoteženo ali zdravo delovanje.

S kratkim pregledom EMP fizičnega telesa spoznamo osnovno elektromagnetno polje ali stanje fizičnega telesa. Kratek pregled na splošno opredeli, katere strukture telesa niso pravilno energijsko pretočne in imajo nizko raven energije, ter določi pomoč glede na posameznikovo trenutno energijsko stanje.

Kratek pregled elektromagnetnega polja fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.® nam natančno pokaže, kateri energijski izdelki najbolj učinkovito podprejo naše telo in hkrati določi, kako naj izdelke uporabljamo, da bo telo na osnovi dodane energije bolje delovalo.

Celostni pregled EMP fizičnega telesa je daljši in temeljitejši. Pokaže, kje v telesu je energija pretočna in kje ne, ter določi, zakaj prihaja do težav.

Namenjen je vsakemu človeku, ki se ne zadovolji samo z diagnozo o stanju telesa, pač pa se tudi vpraša, zakaj je do tega stanja prišlo. Pregled pokaže, kaj lahko človek sam stori, da si pomaga pri kakovostnejšem okrevanju oz. k boljšemu počutju.

Moje delo in izkušnje

Svoj prvi pregled EMP fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.® sem, po končanem izobraževanju, najprej opravila kar sama sebi. Pregled mi je pokazal natančna priporočila, kako si lahko pomagam. V tistem času sicer nisem imela izrazitih težav, le nepovabljene bradavice, ki so kazile palec moje noge. Sprejela sem izziv in se opremila z vsem priporočenim za še dodatno podporo in izboljšanje svojega energijskega stanja. Nekje dva meseca po začetku terapije sem ugotovila, da so bradavice izginile. In nikoli več se niso pojavile. Takrat sem dala žig in podpis tudi tem pregledom in priporočilom. Sprejmem. Imam izkušnjo in verjamem. Sledili so pregledi še drugim ljudem in veliko pozitivnih izkušenj, razrešitev težkih stanj, veliko lepega.

Narava nam ponuja veliko dobrega in vesela sem, da so ljudje v sodobnem času ob vedno bolj hranilno revni hrani posegli po naravi in naravnih dopolnilih. A kaj komu priporočiti ob vsej tej poplavi prehranskih dodatkov, vitaminov, mineralov in sokov, ki so se pojavili na tržišču? Po metodi P.E.C.A.® je človeku vse natančno izmerjeno in predlagano glede na njegovo elektromagnetno polje. Vsak človek je svoj individuum, zato je tudi tako zelo pomembno, kako živi, se prehranjuje, giba ipd. – v skladu z njegovim energijskim stanjem.

Prijava na pregled po metodi P.E.C.A.®

V primeru, da potrebujete pomoč, vas prosim, da izpolnite obrazec. Tako bom lahko stopila v kontakt z vami.

  Bernarda Brunčko

  Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
  +386 70 712 588
  brunckobernarda@gmail.com
  Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti