Barbara Omerovič

Endometrioza in nezmožnost zanositve

Moja P.E.C.A., moja sprememba.

Bila sem na dnu. Izmučena od bolečin, jezna nase in ves svet okoli sebe. Nisem imela ne energije ne moči. Protibolečinske tablete sem jedla kot kruh. Bolj kot sem ginekologinji razlagala, da me boli vsak dan, ves dan in ne samo ob menstruaciji, bolj mi je govorila, da sem ženska in da te bolečine ženske pač moramo prestati. Ko nisem zmogla več, sem šla na urgenco, kjer so mi potrdili cisto (3 x 7cm) v desnem jajčniku. Prestala sem prvo laparaskopijo, tj. operacija desnega jajčnika. Potrjena mi je bila endometrioza. Nekaj mesecev brez bolečin.

Med tem časom sva se z možem trudila, da bi zanosila. Ni šlo. Bolečine ponovno postanejo neznosne. Na koncu sva morala predčasno s smučanja v Franciji, saj preprosto nisem več zdržala bolečin. Prestala sem še drugo laparaskopijo. Cista v levem jajčniku. Zaraščena trebušna votlina. Na stotine endometrijskih žarišč. Takrat sem spoznala, da je operacija le začasna rešitev.

Sodelavka in bivša sodelavka sta mi že prej govorili o metodi P.E.C.A. Ampak jaz pač nisem verjela v ″te stvari″. In žalostno je, da mora človek globoko pasti, da si najde pomoč, ki mu zares pomaga. Takrat sem spoznala, da z medicino, ki je pri nas priznana, ne bom nikoli bolje. In takrat sem poklicala Bernardo, ki je posijala kot sončni žarek in mi dala upanje, da bom lahko dan preživela brez protibolečinskih tablet. Naredila je pregled, me usmerila z nasveti, kako si lahko pomagam, in se dogovorila za termin pri ge. Aruni, dr. znan. kompl. med.. Že ko sem se z Berni pogovarjala, sem dobila občutek mirnosti. Videla je, da me boli. Posodila mi je svoj P.E.C.A. simbol in mi rekla, naj ga položim na predel jajčnika. Seveda sem to naredila, čeprav sem dvomila, da mi to lahko takoj pomaga. Med pogovorom sem samo poslušala in srkala energijo, s katero mi je Berni opisovala, pripovedovala in poročala, kaj je ugotovila pri pregledu. Pozabila sem na simbol na svojem telesu, ampak mene je manj bolelo. Kljub dvomom je simbol naredil svoje. Naročila sem si spodnje perilo P.E.C.A. ter še nekaj drugih izdelkov in jih začela redno uporabljati.

Pred pregledom pri Aruni še vedno nisem pričakovala čudeža, ki bi me rešil. Vendar sem vedela, da kaj dosti ne morem izgubiti. Ob vstopu v stavbo podjetja P.E.C.A. me je objela čisto posebna energija. To je nekaj, kar se z besedami ne da opisati. Ge. Aruni sem iskreno povedala, da je komplementarna medicina nekaj, kar komaj spoznavam. Pa se mi je iskreno in prijazno nasmejala in me vprašala, ali sem začela najprej hoditi v vrtec ali kar na fakulteto. Začeti je namreč treba počasi in na začetku. In z malimi koraki. Izvedela sem marsikaj. Nič takega, kar bi mi bilo všeč, ampak stvari, ki so mi osvetlile, zakaj se vse to dogaja. Predlagala mi je še dva obiska pri njej ter program P.E.C.A. 1 za začetek. Ga. Aruna je še predlagala, da za eno leto prestaviva postopek umetne oploditve, da se moje telo prečisti.

Z možem sva se odločila, da bom upoštevala njen nasvet. Obiskala sem program P.E.C.A. 1 in 2. V tem času sem ostala popolnoma brez bolečin. Niti ene same tablete nisem potrebovala. Moje življenje se je ponovno začelo. Spet sva z možem lahko hodila okoli. Prej je bil že sprehod pravi napor. Izleti in potovanja so postali nekaj, česar sem se ponovno lahko veselila in jih z navdušenjem načrtovala, saj me bolečina ni več ovirala. Tudi tretja cista, ki je rasla in povzročala bolečine, je preprosto izginila. Ko sem bila na pregledu pri ginekologinji (ki sem jo vmes zamenjala), tudi ona ni mogla verjeti. Povedala sem ji, da si ob uradni medicini pomagam tudi z komplementarno medicino. Potrdila je, naj s tem nadaljujem. Po enem letu sva z možem spet poskusila z umetno oploditvijo. In tokrat nama je uspelo. S pomočjo uradne medicine in s pomočjo metode P.E.C.A. sva dobila najin največji zaklad.

Meni je P.E.C.A. spremenila življenje. In še danes, ko se obrnem na Berni ali go. Aruno, dobim pomoč, ki jo še kako potrebujem. Objem Bernarde je iskren, pristen, topel in traja tako dolgo, kolikor ga potrebujem. Nasmeh ge. Arune mi da energijo, ki jo potrebujem. Ne vem, kako bi se moje življenje nadaljevalo brez pomoči metode P.E.C.A. Niti me ne zanima. Vem, da je pomemben samo ta trenutek tu in zdaj, kjer sem srečna. Hvala Bernarda, Hvala P.E.C.A.

Barbara Omerovič

Bernarda Brunčko

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 70 712 588
brunckobernarda@gmail.com
Denis Ilić Šauperl s. p.Limbuška graba 18, 2341 Limbuš

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti